PO VAŠIM ŽELJAMA

U Caffe bar SHPITZA možete navratiti kad god poželite.

Bilo ljeto ili zima, u ponudi Caffe bara SHPITZA naći ćete uvijek upravo ono čime se želite osvježiti i okrijepiti tijekom vrućeg i radnog dana, ono čime ćete se ugrijati u zimskim i prohladnim jutrima ili, jednostavno, možete sjediti i uz vašu omiljenu glazbu na jukeboxu kao i uz vaše nezaobilazne dnevne novine, naručiti piće ili napitak po vašem izboru ili pak uživati u različitim okusima hladnih ili toplih napitaka.

Caffe bar SHPITZA u ponudi ima različite prirodne i gazirane sokove, veliki izbor domaćih i stranih piva. Tu je i velik izbor napitaka CEDEVITE raznih okusa.

Za kavoljupce nudimo posebno kvalitetnu FRANCK kavu, a i cappuccina različitih okusa, a za djecu možete naručiti vruću čokoladu, kakao ili, jednostavno, toplo mlijeko.

Svakako nezaobilazan napitak tijekom ljeta je Frappe različitih okusa.

Osim kofeinskih napitaka kod nas možete popiti i kavu bez kofeina i, naravno, topli ili ledeni čaj različitih okusa.

Za vas poslužujemo samo kvalitetna crna i bijela vina, kvalitetne domaće i strane likere, vodke, rakije, Martini, Whiskey, Gin, Tequila, Stock..., a također spremni smo napraviti „koktele“ po vašoj želji ili druge mješavine više vrsta pića.

Osoblje Caffe bara SHPITZA uvijek vam je na usluzi i spremno je pripremiti vaš posebni napitak ili servirati piće na samo vama svojstven način.

OVDJE SMO ZBOG VAS!